pondělí 30. dubna 2012

Hokus pokus - bohužel více, než týden druhý

To, že jsem kretíno stupído (alespoň co se týče dodržování mojeho pokusu) se zase potvrdilo. Zapomněla jsem zveřejnit týdenní post. Achjo.


21.4.2012

Vstala jsem o hodinu dřív, než hulákal budík. Jo. Psala jsem celej den tu (čtyřstránkovou!) esej. Byla jsem šíleně neproduktivní, ale co už, je hotová. I s hygienou to bylo dneska celkem ok. Vykopala jsem se jít na hřbitov. Takže vlastně dnes to všechno tak nějak plním, ne? Na zítra si dávám několik úkolů: umýt si počítač (už nevidím na obrazovku), nalakovat si nehty, v inteligentní hodinu si sbalit do Brna, udělat řízky (a nezapomenout si je vzít s sebou), spárovat ponožky celé rodině, udělat protokoly na fyziolu a učit se anglinu. Nestíhám to ani omylem, ale budu se snažit. Budíček mám zítra obligátně na devátou.

Moje hodnocení pro tento den: 9/10



22.4.2012

Budík na 9 a vstávačka v půl dvanáctý? To se může stát jenom mně! (Nechápu, jak jsem mohla přeslechnout to šílený zvonění, který jsem si nastavila na budíku.) A teď pozor, i přesto jsem stihla: umejt si počítač, nalakovat si nehty, v inteligentní hodinu si sbalit do Brna, udělat 10 řízků a spárovat ponožky. Fyziola a angličtina to pro jednou trochu odnesli. A u toho jsem si stihla vyčistit zuby, natřít obličej i ruce a osprchovat se. Byl to velkej den. Ale. Zvládla jsem to.

Moje hodnocení pro tento den : 7/10

23.4. 2012

Na to, že jsem měla budík na 6, byla jsem už za pět šest ve vertiální poloze. Jeli jsme na druhej výjezd tento rok, kde jsem byla aktivní. Po návratu jsem se dala do pucu, skočila na Českou nakoupit dary (spíš polotovary darů) pro své drahé kámice k narozkám, potom do školy, potom domů a potom na pivo. Vzhledem k tomu pivu odmítám komentovat, že jsem spráskala kebab, řízek s chlebem, neodlíčila se, natož si nenatřela ruce, ale k zubům a sprše jsem se přinutila. A to si v tom stavu vážně zaslouží pochvalu (nebo aspoň čestné uznání).

Moje hodnocení pro tento den: 6/10

24.4.2012

Vstávačka o 22 minut pozdějc? No čemu se divím, když jsem strávila včerejší večer s někým, pro koho je největší romantika, když mu někdo zaplatí pivo. Achjo, s tím mým vstáváním je to děs. Za zbývajících 38 minut jsem ale stihla vše, co se sluší a patří (i odlíčení zbytku včerejších vrstev, fuj na mě). Když jsem ale přišla na přednášku, shledala B., že se jí nelíbí stav učesanosti mojí ofiny a rozhodla se to opravit. Takže důležité je nejen věci dělat, ale taky dělat je pořádně. Zbytek dne se nesl v docela spořádaném duchu. Snažila jsem se.

Moje hodnocení pro tento den : 7/10

25.4.2012

Vstávačka o 50 minut pozdějc??? To už nevysvětlím. Jsem prostě hrozná. Všechno kromě snídaně a čištění zubů bylo vynecháno. Rychlej úprk do školy, po škole krátké posezení a pokecání na lavičce (svítilo sluníčko). Večer angličtina a fyziologie. Ruce jsem si natřela až teď, když jsem se chystala o tom psát a vzpomněla jsem si na to. Taky už zase vypadaj, že patřej Frankensteinovi. (Achjo, kde jsou ty časy, kdy jsem se nemusela mazat žádnými krémy a nerozpadala jsem se?) Dnešek nebyl dobrej den pro můj šťastnej měsíc. Můžu se radovat jen z toho, že jsem si večer samovolně natřela obličej.

Moje hodnocení pro tento den: 4/10

26.4.2012

Protože včera jsem to s tím vstáváním obecně nějak nezvládla, rozhodla jsem se, že to nejlepší, co můžu udělat, je obelstít se a nařídila jsem si budík o půl hodiny dřív, než jsem potřebovala vstávat. Výsledek? Byla jsem na nohou 10 minut před tím, než bylo potřeba. Juchů. Měla jsem dnes náladu na rozpuštěné vlasy, a proto jsem si nenatřela ani jednou za den ruce krémem, protože mám tendence se ve vlasech hrabat a vískat, takže je mám pak pěkně mastný. Že to byl zhovadilej nápad, je vám asi jasný, mně (protože jsem dementní) nebylo. Už zase vypadaj (ruce), jako by patřily někomu, komu je osmdesát. Jinak sprcha, zuby, krém na ksicht – vše proběhlo v pořádku. Ono to taky někdy jde.

Moje hodnocení pro tento den : 8/10 (za moje zubožený ruce)

27. 4. 2012

Rozhodla jsem se opět přelstít sama sebe a budík jsem si nenařídila. No a zaspala moje máma. Takže když jsem kolem ní běhala, házela na ní sáčko a stříkala na ni voňavku, aby vše stihla, cítila jsem se dostatečně potrestaná. Jinak den probíhal celkem ok, kromě jiného jsem dopoledne vyrobila dárky pro svoje kamarádky.

Moje hodnocení pro tento den: 9/10

28.4.2012

Ráno jsem byla naprosto nelítostně zbuzena a vyhnána na zelný trh. Naprosto nesnáším přetahovat se tam s paníma o nejlepší pórek, ale nic jinýho mi nezbylo. Na cestu jsem se bohužel neučesala. Nestíhačka. Potom jsem uvařila rodince obídek, udělala si 4 protokoly na fyziologii a jela na narozeninovou párty, kde jsem byla velmi aktivním účastníkem, pila jsem pivo a tančila, předala dary, spala ve spacáku na zemi  a tak. Jo! Proto svoje všechny poklesky odmítám komentovat (Například to, že jsem jedla grilované kuře rukama, kterýma jsem hladila cizí psy a podobně – to k tomu tak nějak patří, ne?).

Moje hodnocení pro tento den: 5/10

29.4.2012

Ráno jsem se vzbudila promrzlá ve spacáku na zemi,  vstala na budík v 8:30 a utíkala na vlak domů. Oslavu měly 2 oslavenkyně najednou, a proto nalepily všem hostům jmenovku pro ty případy, kdyby se někdo neznal. Je docela zvláštní, když jedete vlakem domů a průvodčí vás (jakožto vtípek) osloví jménem a vy vůbec nevíte, která bije... Po obědě jsem se fakt snažila neusnout, ale samozřejmě se mi to nepovedlo, usnula jsem a potom jsem naprosto nestíhala sbalit si věci do Brna a nějak důstojně odjet. V autobuse se mi samozřejmě celou cestu zvedal žaludek a přemýšlela jsem, jestli nemám někde náhodou nějakej příhodnej pytlík. Naštěstí jsem se překonala. Po večeři v Brně jsem dodělávala protokoly a švitořila se spolubydlícíma. Teď jsem zjistila, že jsem trochu zaspala se svým týdenním přehledem a fakt se stydím. Postuju a těším se na spánek. (Apdejt – nepostovala jsem večer, protože nám zase nějak odešel interFERnet. Musíte ale uznat, že to není moje chyba.)

Moje hodnocení pro tento den: 6/10

7 komentářů:

  1. Nemáš byť v šťastný mesiac šťastná náhodou? :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo jo, když je člověk někde aktivním účastníkem, musí si snížit kritéria :D já na sebe mívám jediný požadavek, a to sundat si čočky a předtím si umýt ruce. Zatím jsem měla 100% úspěšnost, ale matně si vybavuju, jak jsem si párkrát málem vypíchla oči. obě. Máš můj obdiv, páč já svoje předsevzetí nezvládám, ale jsem tebou docela inspirovaná :)
    D.

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, pred vybratím čočky si umyjem len prsty :-D

    OdpovědětVymazat
  5. minule som ti pisala brutalne dlhy koment k tomuto lenze potom sa nieco stalo s netom a neodoslal sa tak uz si nepamatam co to bolo...kazdopadne som sa smiala jak hovado =)

    OdpovědětVymazat