neděle 19. února 2012

Sééémééééstr


Je to neuvěřitelný. Zítra začíná nový semestr. Semestr bez anatomie a histologie. Jde to vůbec? A ještě neuvěřitelnější část příběhu – já se na to těším. Zajímá mě, co nového se budeme učit a co se dozvím. No, nejsem normální, já vím.

Cesta do Brna dnes byla vážně výživná, protože jsem neuposlechla rad okolí a jela autobusem. V autobuse jelo milión dva lidí, plno jich stálo, byla jsem nucena sedět na zadní pětce, nedalo se dýchat, řidič topil o sto šest, že nám málem hořely boty (a taky zadky). A aby toho nebylo málo, v půlce cesty se setmělo a to už byla naprostá konečná. Kamarádka vedle mě nepokrytě zvracela do pytlíčku, což mě trochu vyzývalo k tomu, abych ji podpořila, ale nakonec jsem to dost záhadně ustála, šikovná holka jsem.

Obočí mám stále nevytrhané, jsem líná a jednou na to zhynu. Nebo taky ne.

Přeju všem, kterým dnes také začíná nový semestr, ať se jim daří. Všem, co ho mají v běhu, ať se jim daří též. Ti, co už žádné semestry nemají, nebo ještě žádné neměli, ať se jim... daří též.

2 komentáře:

  1. Ja si obočie netrhám, odmietam s tým začínať, lebo to je potom začšarovaný kruh a tak si žijem v presvedčení, že netreba ho trhať :-)
    K lenivosti - my doma hovoríme, že keby bola nejaká súťaž v lenivosti, tak pošlem niekoho za seba...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, moje obočí je fakt hororový. Ale je pravda, že mě tolik nepronásledovalo, dokud jsem si ho nevytrhala poprvé :-D

      Vymazat