pondělí 25. června 2012

V dobrém, i ve zlém, v bohatství i chudobě, při studiu biochemie i při válení se v posteli...

Jo, nepřispívám. Je to smutný, o to smutnější, že si tuto věc silně uvědomuju.

Moje činosti posledních dní se daj veskrze shrnout do: nahání čůrající štěně a učí se biochemii. To první mi jde docela obstojně (i když jooo, nějaký výjimky by se našly, ale už jsou snad promlčený), to druhý vůbec. Nepíšu záměrně jak psovi pastva, protože jsme si místo štěněte asi omylem koupili králíka, protože je to býložravec a pase se naprosto neskutečným způsobem. Tátovy kytky by rády vyprávěly, ale nemohou, neboť jsou všechny dávno vykopány a umístěny v popelnici. Upozorňuju, že jsme je nevykopali my! Stromy jsou zatím držáci, ale obávám se, že to taky přijde. O zvalchovaným a močením rezavějícím trávníku se nebudu vyjadřovat.

Koupila jsem si v Tescu dvoje stejný fixky, protože byly ve slevě a řekla jsem si, že mít cykly v osmnácti barvách mi určitě děsně pomůže si je zapamatovat a naučit se je. Přátelé, dneska jsem šla pro něco do papírnictví a zjistila, že ty samý fixy, bez do dálky svítící slevový cedulky stojej o půlku míň. Málem jsem omdlela. A to jsem si o sobě vždycky myslela, že mám na tyhle fígle odhad.

Svůj pitnej režim udržuju pomocí těch šílenejch ovocnejch piv, protože vzhledem ke své současné vynucené abstinenci mám vážnou obavu, že kdybych si dala cokoli silnějšího, usnu. A to se na ty cykly zase tak nehodí, že. V sobotu jsem si dovolila jet na opíkačku prasete a usnula jsem tam na stole. Nikoli pod tíhou alkoholu, ale pod tíhou 4 hodin málo intenzívního spánku. Jsem marná.

Zabij Harpera, zachráníš mnoho studentských životů.

2 komentáře:

  1. Psík hrabe? Inu, asi to bude norník, ne? :-)) Jinak psi jedí trávu (myslín nejradši ostřici) kvůli trávení, ne proto, že by se dali na vegetariánskou životní pouť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Norník to není ;-). Měli jsme jeho úžasnou předchůdkyni stejného plemene a vyhrabané nebylo ŇYC. Asi nějaký špatný návyky. A kytky momentálně jí hlavně kvůli zubům a hořčíku, protože na ty jeho střevíčka tráva zatím snad není potřeba ;-)

      Vymazat