pondělí 18. června 2012

Jó, já znám taky jeden dobrej...

Předem bych chtěla všem poděkovat za vyjádření upřímný soustrasti. Vím, že je to život, a že to tak prostě chodí, ale nesnáším takový ty lidi, kteří se zatvářej kysele a řeknou: "To je toho, to se nedá nic dělat, vždyť to byl jenom pes!" JENOM pes to teda byl, teda spíš to byla jenom fena (Platí gender nerovnost u psů? Je fena větší JENOM, než pes? :-D), ale stejně to byl právoplatnej člen rodiny. Žila se mnou přesně 71,4 procent mýho život a to je prostě hodně. (Zvlášť když si uvědomíte, jak staří by museli být manželé, aby spolu žili 71,4 procent spolu!) Každopádně jsem se o tom ale nechtěla rozkecávat.

Zásadní totiž je, že včera se někdo dostal na můj blog, když hledal #vtipné histologické obrázky.
Jsem ten člověk, kterej se nesměje biochemickým vtipům, fyziologickým džoukovým hádánkám, anatomickým směšným hlavolamům. A to prosím ani v těch vzácnách okamžicích, kdy je chápu... Jsem u nich ale ještě ochotná pochopit jejich existenci. Existence vtipného histologického obrázku je ale něco jako UFO. Možná je, ale já na to rozhodně nevěřím. A jedinej, kdo si to může dovolit rádoby zkoumat jsou Američani. Co může být v histologickým obrázku vtipnýho? No, humor na plácnutí do stehna to asi nebude.

Zato já jsem si v poslední době oblíbila jeden vtip. Já u něj hýkám, ale okolí se většinou moc nebaví, nechápu proč...
Jdou tři chlapi na ryby a vylověj zlatou rybku. Ta je sice naštvaná, že jsou tři, ale chce se zachránit, tak jim nabídne každýmu dvě přání. Pepa chce barák, 20 ložnic, bazén, vyhřívaný podlahy, všechno luxusní a elektřinu zaplacenou na doživotní pobyt v domě. I ryba stvořila barák. Jarda chce kabriolet, vše v kůži a dřevě. A najednou je tam nadupanej auťák. A Vašek řekne: "Já... Já bych chtěl místo levý ruky hada!" Ryba se trochu podiví, ale řekne si, že když ji pustěj, může jí to bejt jedno, tak má Vašek místo levý ruky hada. Pak je druhý kolo. Pepa chce blondýnu, 90-60-90, fakt kus. A ryba stvoří ženu. Jarda řekne: "Tak ty míry necháme, ale chtěl bych brunetu." A ryba tam pošle druhou ženu. A Vašek chce i místo pravý ruky hada. Ryba se zase podiví, ale splní to. Odpluje. Pepa zmizí v baráku s blondýnou, Jarda odfrčí na projížďku s brunetou a Vašek se podívá na 2 vlnící se hady místo rukou a řekne: "Hm, tak koukám, že jsem si přál pěknou krávovinu..."

Tak doufám, že tentokrát jste se aspoň trochu pobavili...

3 komentáře: