neděle 2. prosince 2012

Idiopatická léze - suspektní blbost

A máme tu prosinec, přátelé. Tesco na maloměstě vystavilo na odiv epesní koště a já žiju už dva dny představou, že z něj obrovské zlaté kouličky (baňky pro jižní Moravu) spadnou a budou dělat ten úža střepovitej zvuk. Venku je zima. Venčím v prvorepublikovém vaťáku. A tak se stalo, že jediný okamžiky dne, kdy mi není ani trochu zima jsou právě, když venčím.

Nedávno jsem v hospodě (kde se teď vyskytuju častěji, než je zdrávo) vedla filozofickou rozpravu o tom, jestli jsem věřící. A mluvila jsem tak dlouho, až všichni kolem radši zmizeli. Těžko říct takhle z hlavy. Byl tam ale pán, co mi vysvětlil, že věřící křesťan je každej, kdo slaví všechny svátky. A tak jsem vlastně skoro fanatik. Taky tak dopadnete, když budete nezdravě často chodit pít. A kromě toho se vám rozpadnou játra a bude vymalováno. Učení patoly na mě má prostě špatnej vliv, povšimněte si prosím.

Štěnisku je sedm měsíců. Všichni jsme mu tragicky u zadku. V pátek se mu podařilo chlapcům postávajícím v podroušeném stavu před nonstopem ukousnout konec bagety a s majonézou kolem celého čumáku si šmakoval. A to říkali v televizi, že by to ani pes nežral a v televizi nikdy nelžou, přece. Musela jsem chlapcům dát dvacku. Doufám, že ji nehodili do matů, ale myslím, že to udělali.

Docela mě zklamala Ada u Krause. Co na ni říkáte vy?

Musím letět. Čistěte si zuby, nečistěte si uši. A jezte ryby. Pak budete zdraví jako řípa. Zdar

4 komentáře:

  1. Taky jsem od Ady čekala víc. Chtěla jsem v pátek jít brzo spát a kvůli ní jsem se do postele dostala až po jedenácté. :D A nic moc.

    OdpovědětVymazat
  2. :-DDD Ách, mňa už sa nikto na náboženské otázky nepýta, lebo potom neviem prestať rozprávať o tom tri hodiny...ja za to ale nemôžem, to je komplexná téma!

    OdpovědětVymazat
  3. prvorepublikovy vatak!!! :D
    my sme svojho casu zvykli pit na kazdy sviatok - statny aj cirkevny, proste lebo bola sanca pit. a dnes ma vysmiali v praci ze u nas s ameniny oslavuju len preto aby sme mohli chlastat. ale neni to tak. este je tu nezanedbatelny fakt vecnych darov!

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy - než se tou patolou probereš, ještě si užijem:-))
    A Ada? Taky trošku zklamání...

    OdpovědětVymazat