pátek 31. srpna 2012

Nejdřív bych chtěla poděkovat...

Když jsem se dneska ráno probudila byla dnes ráno krutě probuzena vypruzelým štěniskem, který nesnáší déšť, ale zároveň potřebovalo krutě čůrat, trvalo mi oči rozlepit fakt malou chvíli. Když jsem potom totálně vyždímaná usedla s kafem (a to já kafe doma skoro nepiju, jen když jde fakt do tuhýho) k počítači, řekla jsem si, že si proletím maily a půjdu zase zalehnout. Ale ono ne! S vytřeštěnýma očima jsem naprosto nechápavě sledovala, že mi Ovečka věnovala jakýsi ocenění, který vůbec neznám. Jooo, jsem mimoň.



Každopádně to mělo určitě několik velkých výhod!
a) probrala jsem se, jak kdyby mě profackoval 
b) zjistila jsem, že Ovečka má kromě mnou často obdivovaného blogu s krásnýma fotkama i blog o jídle (omnomnomnom, to já můžu)
c) mám obrovskou radost ze zjištění, že moje kecy o všem a o ničem se fakt někomu líbí ;-)
d) mám velmi milou povinnost vybrat dalších pět blogů s méně než 200 pravidelnými čtenáři a lidově řečeno poslat babu dál (tady to se ale ukázalo jako největší problém, protože při čtení blogů jsem dost mainstreamová koza a 500 čtenářů u mých nejoblíbenějších blogů prostě není žádná míra)

Ale, dobrá věc se podařila a tramtadadadadadadadáááááá
Chudá studentka , která mě sice neskutečně štve tím, že od června nevyvalila žádnej příspěvek, ale žeru jí.  Fakt jsem se bavila a byla jsem na její vlně. 
Míša, která zažívá naprosto běžný věci a nebojí se o nich napsat. A má krásnou kočku. (Toto není nic perverzního!)
Chantal , protože to je jasně prdlá učitelka francouzštiny, i když si to vůůůbec neouvědomuje a její žblebty a odbíhání od témat mi naprosto nejsou cizí. 
Wicked, protože to je prostě wicked girl a je nadšená z toho, že se budu učit něěěěmecky. 
Ta, která má pravdu a zároveň je schizofrenik, protože mě baví, že je velmi osobní hejter a hlavně proto, že má vždycky pravdu, no ni?

Tak a teď koukejte vyvalit i vy svejch pět nej, ať mám co číst dokud mám ještě volno. Šup, šup. 

6 komentářů:

  1. juchuuu vdaaaak! ♥ to je taka nemecka cena, velmi sa to hodi teraz, ked sa ucit NJ :D nemci furt udeluju vselijake blogerske ceny a robia vselijake dotazniky a odpovedaju na otazky a hraju retazove hry, oni sa v tom vyzivaju. (Koniec naucneho okienka "realie nemecka")

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeeej, ďakujem! Hm, možno je drbnutosť základným predpokladom k zvládnutiu komunikácie s Francúzmi, lebo oni sú drbnutí a málokto ich vykrýva...ech, je to proste taký psycho národ. Napr. Ani ich vtipy nie sú vtipné. (Príklad za všetky: Pýta sa otecko dcérky: Kam išla mama? A dievčatko hovorí: Odišla na peknom aute s takým milým ujom a tu ti nechala lístok s telefónnym číslomna jej advokáta.)(Čo je na TOMTO vtipné, huh?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu s těma vtipama. Když už jsme byli pokročilí, měli jsme učebnici a v ní byli ty vtipy. Vždycky se to přečetlo, podívali jsme se po sobě ... a radši jsme pokračovali v lekci. :-D

      Vymazat
  3. Další fajné tipy ke čtení?! Šišmarja já si fakt někdy budu muset sednout na týden v kuse k PC a projet šecky články a blogy, co v záložkách mám :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak to se s tím teď budu muset nějak poprat. Ale samozřejmě mě to těší. :-) Polechtala jsi mi ego a já se teď budu chvíli vznášet na obláčku vlastní slávy. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Chudá studentka totiž žije absolutně mimo a nekontroluje svůj e-mail ni blog, kam ano, přidává fakt sporadicky, ale tohle jí opravdu potěšilo. Jeden by řekl, že se bude stydět vystrčit tykadla z kanálů, že si toho všimla po půl roce, ale ona se k tomu (nikoliv hrdě) přihlásí, poděkuje (Děkuji) a půjde s okamžitou platností zjistit, oč běží (běželo).
    Zdravím a čtu :) (na psaní už je času míň)

    OdpovědětVymazat